Ansiktsbehandlingar och hudvård för hemmabruk.

Skillnaden på medicinsk ansiktsbehandling är att i stället för en klassisk ansiktsbehandling, som du behöver göra mycket oftare, så gör man en behandling där man arbetar med medicinsk hudvård (cosmeceuticals) med fler/mer aktiva ingredienser, antioxidanter och olika syror (kemisk peel) som gör att man får bort ev. pormaskar, mer lyster och återfuktning på djupet! Med medicinsk hudvård hemma optimerar och förlänger du behandlingsresultatet.

Vi lever i en värld där vi hela tiden är utsatta för yttre påfrestningar. Huden ska fungera som en barriär och skydda vår kropp mot dessa. Tyvärr måste vi konstatera att vårt behov av skydd är större än vad kroppen själv kan klara av. Då är det viktigt att vi skydar den och hjälper den på traven med SPF, antioxidanter och mineraler. För att dessa ska penetrera i huden så vi får ut det vi vill av dem, måste man få bort döda hudceller som är i vägen samt få hjälp av s.k. budbärare som ex. syror. Den syrar som har minst sammansätting och alltså har lättast att komma ner i huden är glykolsyran. Den kan komma så långt som till Demis och därmed förbättra kollagen och elastin produktionen. 

Från Dermapen. Med en alldeles speciell effekt på vår hud, den har också ett balanserat innehåll av fukt, en djuprengörande effekt och en vitaminbooster. För uppfräschning, efter solning, fin till festen. Du får en fantasisk lyster och en sametslen hud.  

Från Eneomey. Renande och djupt återfuktande behandling som gör huden klarare med en silkesliknande lyster. Utmärkt behandling för torr hud, oelastisk och mogen hud, samt efter sol.

Från Eneomey. Fuktgivande behandling som stärker hudens naturliga skyddsbarriär och ger huden en fantastisk lyster. Utmärkt behandling för den som röker, arbetar framför dator, stressar eller solar mycket, samt vill förebygga hudens åldrande.

Från Eneomey. Renande antiacne behandling som även förser huden med fukt. Sanerande behandling som effektivt tar bort döda hudceller, samtidigt som förstorade porer och inflamationer minska.  Behandling gör huden klarare och lämnar en skön känsla av renhet. Passar utmärkt för blank hud, oren hud, storporig hud och blandad hud.

Prislista Medicinska ansiktsbehandlingar

BehandlingMer infoPris
Signatur skin treatment 55 min 1.855:- 
Brilliant Skin 55 min 1.755:-
Brilliant Skin Express  40 min 1.595:-

Clean Skin

55 min

1.755:-

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning