Belkyra - behandling mot dubbelhaka

Bli av med din dubbelhaka utan kirurgi. Belkyra är en individuellt anpassad injektionsbehandling som förstör oönskade fettceller och stramar upp huden under hakan. Många lider av dubbelhaka, oönskat fett och slapp hud under hakan. Belkyra är det första godkända läkemedlet för just dubbelhaka. Dubbelhakor kan ha många orsaker, som åldrande, gener eller viktuppgång. För många har dubbelhakan en psykologisk inverkan. Även smala personer kan drabbas av dubbelhaka och det kan vara svårt och nästa omöjlig att bli av med vid en naturlig viktnedgång. Idag använder man sig av olika metoder för att bli av med sin dubbelhaka, både kirurgiska och icke-kirurgiska behandlingsalternativ finns.

Belkyra innehåller den aktiva substansen deoxicholsyra. Deoxicholsyra finns naturligt i kroppen för att underlätta nedbrytningen av fett. 

Man börjar med att märka ut behandlingsområdet samt injektionsställena enligt en specialmall för jämn dosering. Behandlingen tar inte många minuter och innebär inte stor obehag, man kan lägga lite bedövningssalva eller kyla på området för att minska obehaget. Man lägger mellan 15-25 små nålstick. 

Effekten börjar synas efter ca två veckor. Önskar man mer effekt gör man en ny behandling efter 6 veckor tills önskat resultat nåts. Resultaten är permanenta.

Efter din behandling får du råd av din behandlare för tiden närmast efter. Det är normalt att uppleva en del obehag efter behandlingen och precis som vid andra injicerbara behandlingar kan man uppleva vissa biverkningar av Belkyra. Du kan uppleva mindre smärta, svullnad/vätskeansamling, blåmärken eller minskad känsel under hakan. De här effekterna är i allmänhet tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva. Biverkningarnas förekomst, svårighetsgrad och varaktighet är i allmänhet störst efter det första behandlingstillfället och minskar i takt med att behandlingarna fortsätter. Det finns inga rapporterade långsiktiga biverkningar av Belkyra. Vid avvikelser eller funderingar, tveka inte på att höra av dig. Vi finns här för dig!

Vid den obligatoriska konsultationen gör vi en uppskattning på hur många ampuller som kommer att krävas per behandling samt uppskattad antal behandlingstillfällen. Studier har visat att det vanligaste är 2 behandlingar men mellan 1-4 kan behövas. Vid fler än 3 behandlingar lämnas 20% rabatt med 2-3 ampuller per tillfälle.

Prislista Belkyra

BehandlingMer infoPris
Belkyra  2 ampuller 9.800:- 
Belkyra 3 ampuller

12.800:-

Belkyra Behandling 3-6 20% rabatt.

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning