Carboxy terapi - Carboxy therapy mirakelgasen mot celluliter, fettdepåer, hudbristningar, ärr, mörka ringar och påsar under ögonen.

Carboxy eller Carboxyterapi det största inom skönhetsindustrin sedan Botox. Det är även sedan länge känt som Madonna behandlingen och kallas för mirakelgasen av Jennifer Lopez. Terapin innebär att man injicerar en liten mängder koldioxid (CO2) under huden för att kroppen ska bryta ner fettdepåer och stimulera kollagenproduktionen. Här erbjuds du ett multiprogram mot fettdepåer, slapp hud, celluliter, muskelinflammationer, bristningar, hudföryngring/hudförbättring, påsar och mörka ringar runt ögonen, behandlingar är många och man får enastående resultat!

Carboxy terapi är en koldioxidbehandling (Co2) där man injekterar en liten mängd gasen i huden för att förbättra blodcirkulation, ökar fettförbränningen, förbättrar hudens elasticitet och stimulera kollagen produktion. Det finns inga kända risker med injektioner med koldioxid och har används i sjukvården i många år. Det är del av en naturlig process i vår kropp, vi andas in syre och andas ut koldioxid. När koldioxiden injiceras uppstår en obalans mellan mängden syre och koldioxid i vävnaden. Kroppen tolkar detta som syrebrist och ökar därför blodcirkulationen för att förse cellerna i det behandlade området med mer syre och näring.

 

Den ökade tillgången på syre och näring i området stimulerar i sin tur kroppen att restaurera vävnaden genom bl.a. cellförnyelse, fettförbränning och ökad lymfcirkulation vilken för ut slaggprodukter och överflödig vätska. Studier visar mycket fina resultat. 

 • Huduppstramning av slapp hud tex ansikte, hals, dekolletage, gravidmage och händer.
 • Reducera mörka ringar och påsar runt ögonen.
 • Anti-aging, rynkor.
 • Hudbristningar och ärr.
 • Lokala fettdepåer tex dubbelhaka eller vid knät.
 • Komplement till fettsugning, minska ojämnheter.
 • Celluliter
 • Psoriasis
 • Förbättring av restless leg syndrome
 • Mot spända muskler och ryggskott
 • Acne/acneärr

Före & efter plastikkirurgi för hudåtstramning & snabbare läkning, samt i kombination med botox, fillers och microneedling för ännu bättre resultat. 

Carboxy behandlingen kan utföras enskilt eller i kombination med andra medicinska estetiska behandlingar som t.e.x. infusion, mesoterapi, radiofrekvens, kemisk peeling etc. Men det är även utmärkt att använda före & efter fettsugning (för bättre och jämnare resultat).

Det är oftast en smärtfri behandling, man kan känna en litet stick och lite sveda när man injiceras. Ingen återhämtningstid krävs.

Det är en snabb behandling på 15-30 minuter, med 1-2 veckors mellanrum. Normalt behövs 5-10 behandlingar beroende av hudens kondition och önskat resultat. När man nått önskat resultat krävs endast 1-2 behandlingar per år för att upprätthålla resultatet.

Behandlingen kräver ingen återhämtningstid utan man kan fortsätta dagen som vanligt. Man kan ha en lite rodnad, ev ett litet blåmärke men den går att täcka med make-up.

Prislista Carboxy terapi

BehandlingMer infoPris
Ögon, hals eller kinder 30 min 700:- 
Hela ansiktet 30 min 1.200:-
Hela ansiktet & hals 30 min 1.500:-
Dekolltage 30 min 800:-
Fram eller baksida ben 30 min 1.500:-
Fram & baksida ben 40 min 1.800:-
Var 6e gång är gratis    

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning