Om oss på Re:Self

Vi har lång erfarenhet och erbjuder hög kvalitet med stor säkerhet. Vi som arbetar på Re:Self är Leg. sjuksköterskor, certifierade medicinska hudterapeuter och specialist läkare i plastikkirurgi, som gör sitt yttersta för att ta väl hand om dig. Vår expertis gör att vi kan erbjuda dig plastikkirurgi, ett brett utbud av icke-kirurgiska och kirurgiska ingrep, estetiska behandlingar som injektioner med fillers och botox, medicinsk hud- och kroppsvård. Vårt mål är att du ska få förstklassig service och experthjälp som kan ge dig ökad livskvalitet.

Vi på Re:Self ska tillsamman med dig frambringa balans och harmoni i våra behandlingar för att skapa naturlig skönhet. Vi ska nå snabba synliga resultat genom nytänkande, utveckling och hög säkerhet. Vi väljer att arbeta med högkvalitativa produkter och appretur för att nå bästa resultat. Vi skräddarsyr  behandlingarna utifrån dina önskemål och förutsättningar. Oavsett om det är plastikkirurgi som du söker dig till oss för, om du gör en behandling på vår klinik eller köper hudvårdsprodukter gör vi allt för att du ska få så bra och säkra resultat som möjligt. Plastikkirurgi och Dermatologi är i ständig utveckling, som genom vetenskapligt bevisade metoder bygger på kontinuerlig forskning. Vi går ofta kurser och är med på internationella utbildningar.

 

Harmónia Medical Spa startades 2004 av Charlotte Sandén och döptes om till Re:Self sommaren 2023. Har arbetat i branschen sedan 1999. 2009 startade vår resa in i den estetiska injektions värden. Hösten 2022 startade en 3 år lång utbildning till sjuksköterska för att Charlotte som ska få sin egen legitimation. Vi känner starkt för den och vårt viktigaste arbeta inom detta område är att vi inte vill förändra någon, bara förhöja och förstärka egna drag och sakta ner åldersprossecen så vi ser pigga och fräsch ut. För utsidan reflekterar på insidan och tvärtom.  

 

Vi på Re:Self kan kombinera vetenskap med en spakänsla.

 

 

Unna dig lyx, vårda hud, kropp och själ i en vilsam miljö!

 

Vi önskar Dig varmt välkommen och att du får en härlig stund hos oss!

 

 

//Charlotte Sandén

 

 

 

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning