IPL hudförbättring - mot rynkor, kärl, pimenteringar och stora porer

SkinRejuvenation (SR) IPL-applikator. IPL-behandling är en ljusbehandling som används för hudföryngring, s.k. photo skin rejuvenation, där ljuset verkar på djupet i huden och ökar elasticitet och spänst genom att stimulera till nybildning av kollagen. Man får en jämnar hudton och förminskade porer. En hud med mer lyster.

Åldrad, särskilt solskadad hud har förlorat kollagen och därmed blivit rynkig och mindre elastisk. Med IPL-behandling har vi fått en ljusbehandling som ger hudföryngring genom att återställa hudens ungdomliga elasticitet på ett enkelt och effektivt sätt. IPL-behandlingen tar dessutom bort de ytliga blodkärl och pigmentfläckar som man ofta ser vid solskadad hud. 

Vid IPL-behandling läggs en kall gel på huden och en ljuspuls med synligt och infrarött ljus överförs via en glasprisma. Ljuspulsen vid IPL-behandling kan kännas som en liten snärt i huden. 4-6 IPL-behandlingar med ca 3 veckors mellanrum rekommenderas vid photo skin rejuvenation för att få kollagennybildning och hudföryngring. Oftast IPL-behandlar man hela ansiktet eller halsen/decolletaget. Vetenskapliga studier har visat att hudföryngringen finns kvar 5 år efter en serie IPL-behandlingar.

Man kan se en rodnad och svullnad.  Du ska inte arbeta med hemmavårds produkter som innehåller aha-syror på området samma dag. Du får inte sola på 3 veckor. Du ska inte bada, basta eller träna på 48 timmar. Vid avvikelser eller funderingar, tveka inte på att höra av dig. Vi finns här dig!

Du skall inte ha någon infektion i kroppen när du kommer för din behandling. Huden i det området som skall behandlas skall vara hel och får inte vara uppretad. Har du några sjukdomar eller tar någon medicin, vänligen meddela det innan eller i samband med din bokning. Lika gäller vid om du är gravid eller ammar. För att minimera risken för eventuella bränskador rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl), NSAID- preparat (Ipren). 

 

Kontakta oss eller boka in en konsultation för att lägga upp ett program för din hud.

Prislista IPL hudförbättring

Behandling Pris
Kinder / Runt munnen / Under ögonen / Händer   1.500:-
Halsen   1.950:-
Dekolletage   2.950:-
Hela ansiktet   2.950:- 
Ansikte & hals   3.500:-
Ansikte, hals & dekolletage   5.000:-

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning