Trådlyft

Trådlyft är en ny metod där man snabb, effektiv och helt ofarlig kan lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos, intensiv smärta eller annan konvalescens.

Trådlyftning är metoden för dig som vill göra ett lyft för att fräscha upp ditt utseende utan kirurgi och utan ärr. Ett trådlyft ger ett mycket naturligt och hållbart resultat upp till 24 månader, det kan dock variera mellan individer.

 

Till skillnad från ett kirurgiskt ansiktslyft, där patienten är sövd under behandlingen, är patienten vaken under hela behandlingen.

 

Vi använder oss av CE- märkta PDO (Polydioxanon)-trådar, som vanligtvis används vid kirurgi. Denna typ av trådar bryts ner i kroppen efter 6-9 månader men innan ger de en stimulering i huden som bygger upp nytt kollagen och på så vis åstadkommer ett lyft. Behandlingen håller i 12- 24 månader eller längre, beroende på ålder, livsstil och hudtyp.

 

Rökning och överdriven solning förkortar hållbarheten.

Trådlyftning passar de flesta friska personerna som känner att åldrandet har blivit mer uppenbart och man önskar lyfta t ex hela ansiktet, ögonbryn, sura mungipor eller hals och byst. Vi rekommenderar dock inte att man gör en trådlyft vid kraftig åldrande med mycket överskottshud, ¨kalkonhals¨ eller djupa rynkor, då trådarna helt enkelt inte orkar bära tyngden.

Trådarna förs in under huden med hjälp av tunna nålar som är gjorda på nanoteknik. Dessa nålar som är ”laddade” med PDO- trådar placerar trådarna i optimalt läge när de förs in under huden. När man sedan tar ut nålen ligger tråden kvar i rätt läge under huden. Behandlingen genomförs i lokal bedövning. Annan smärtlindrande eller lugnande medicinering kan ordnas efter behov. Behandlingen tar mellan 30-60 min beroende på omfattningen av området som ska stramas upp och typ av trådar som väljs. Man ser en del av resultatet omedelbart i form av lyft och utfyllnad och resultatet blir ännu bättre under de kommande månaderna på grund av att kroppen bygger kollagen.

 

I vissa fall kan man behöva kombinera trådlyftning med ansiktsbehandlingar och injektionsbehandlingar (fillers och Botulinumtoxin) för att få det bästa resultatet.

Efter behandlingen kan det uppstå små blåmärken, svullnad, lite klåda och stramhetskänsla i huden de första dagarna.

 

Behandlingen utförs av Dr. Rajat Bhandari som har fullt ansvar för patienten.

 

För att veta vilken behandling som passar just dig och din hud, rekommenderar vi dig att boka en konsutation först, där vi ser och lägger upp en behandlingsplan tillsammans för få det bästa resultatet som möjligt.

Prislista Trådlyft

BehandlingMer infoPris
Konsultation  

Gratis

Mindre område ex läppar  3.000:-
Mellan stort område ex haka, kinder, ögon 6.000:-
Stort område ex hals 9.000:-
Mycket stort område ex mellan ansikte, mage, armar 15.000:-

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning