Hudföryngring - mot rynkor, slapp och oelastisk hud

ELOS IPL SkinTightening hjälper huden att skapa mer kollagen elastin vilket leder till en fastare och vitaliserad hud.

Med ELOS IPL SkinTightening når vi djupt ner i vävnaden och nu ska vi värma upp vattnet i huden. När vattnet når ca 55 °C så drar kollagenet ihop sig och skapar omedelbart ett ansiktslyft som resulterar i en spänstigare och tightare hud. Under de efterföljande veckorna bildas det nytt kollagen som gör att effekten varar mellan 1 - 3 år. Hos åldrad rynkig hud så är kollagenet hårt packat vilket gör det svårt för huden att bilda nytt kollagen-fiber. Efterhand så blir hudens elasticitet mycket sämre och huden blir allt slappare.

Efter ELOS SkinTightening behandling har kollagenet blivit mycket porösare vilket gör det lätt för huden att skapa nya kollagenfiber. Hudens elasticitet kommer nu att förbättras för varje vecka som går. Djupare veck och rynkor kommer att reduceras. Vi rekommenderar en behandlingsserie på 4 - 6 behandlingar. Intervallen mellan behandlingarna bör vara ca 3 - 4 veckor.

Man kan se en rodnad och svullnad.  Du ska inte arbeta med hemmavårds produkter som innehåller aha-syror på området samma dag. Du får inte sola på 3 veckor. Du ska inte bada, basta eller träna på 48 timmar. Vid avvikelser eller funderingar, tveka inte på att höra av dig. Vi finns här dig!

Du skall inte ha någon infektion i kroppen när du kommer för din behandling. Huden i det området som skall behandlas skall vara hel och får inte vara uppretad. Har du några sjukdomar eller tar någon medicin, vänligen meddela det innan eller i samband med din bokning. Lika gäller vid om du är gravid eller ammar. För att minimera risken för eventuella bränskador rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl), NSAID- preparat (Ipren). 

Kontakta oss eller boka in en konsultation för att lägga upp ett program för din hud.

Prislista IPL hudföryngring

Behandling Pris
Kinder / Runt munnen / Under ögonen / Händer   1.500:-
Halsen   1.950:-
Dekolletage   2.950:-
Hela ansiktet   2.950:- 
Ansikte & hals   3.500:-
Ansikte, hals & dekolletage   5.000:-

 

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning