Fillers och skinboosters för läppförstoring mot rynkor och fina linjer - Restylane, Juvéderm & Overage

Fillers och skinboosters för läppförstoring och ansikteskonturering mot rynkor, linjer och ärr med hjälp av hyaluronsyra. Behandling av rynkor har en föryngrande effekt och med fillers ser det helt naturligt ut. Rynkor gör ofta att man ser äldre ut. Rynkor uppstår när huden förlorar elasticitet och volym, med ett samband av tyngdkraftens verkan på huden och mimik. Med en rynkbehandling med fillers kan vi snabbt och enkelt få huden att se yngre, fräschare och slätare ut med tydligare konturer. Vi "pausar" åldrandet.

Fillers/skinboosters är ett samlingsnamn för alla gelpreparat som består av hyaluoronsyra såsom t.ex. Restylane, Juvéderm och Overage. Det är en injektionsbehandling där man fyller ut rynkor och veck, ger volym eller ger tydligare ansiktsdrag och vitalisering av huden. Fillers är en mycket populär estetisk behandling eftersom det ger omedelbart resultat. Det innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens. Vara fillers är icke-permanenta vilket innebär att de bryst ner med tiden och tillslut försvinner helt. Resultatet håller oftast 6-12 månader och ibland längre. Man rekommenderar att fylla på innan allt har gått ut för större effekt och hållbarhet, mellan 4-12 månader. Injektioner av ansiktskonturering håller oftast längre då de ligger djupare.

Man behandlar rynkor med fillers/skinboosters som glabella (argrynkan), sura mungipor, nasolabialveck (linjen mellan näsvinge och mungipa), skrattlinjer, haka och kråksparkar.

 

Ansiktskonturering innebär att man på djupet injekterar fillers för att öka volym till kindben, haka, käklinje, trötta ögon sk. Tear Trough, tinningar och näskonturering.

 

Man kan även göra ett litet ögonbrynslyft.

Man kan se en rodnad och svullnad och i sällsynta fall får man små blåmärken som kan behöva sminkas över.  Du får inte röra området eller ha på någon produkt på 6 timmar. Du ska inte arbeta med hemmavårds produkter som innehåller aha-syror på området på 4 dagar. Du får inte sola, bada eller träna på 24 timmar. Du ska helst sova på rygg de första 48 timmarna så produkten hinner sätta sig. Vid avvikelser eller funderingar, tveka inte på att höra av dig. Vi finns här för dig!

Du skall inte ha någon infektion i kroppen när du kommer för din behandling. Huden i det området som skall behandlas skall vara hel och får inte vara uppretad. Har du några sjukdomar eller tar någon medicin, vänligen meddela det innan eller i samband med din bokning. Lika gäller vid om du är gravid eller ammar. För att minimera risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (Treo och Magnecyl), NSAID- preparat (Ipren). Undvik även kosttillskott såsom Omega 3,6 och E-vitamin ca 14 dagar före behandling.

 

Kontakta oss eller boka in en konsultation för att lägga upp ett program för din hud.

Prislista Fillers

BehandlingMer infoPris
Filler  1,1 ml 3.000:- 
Filler skinbooster 1,1 ml 2.800:-
Filler tear trough 1,0 ml 3.500:-
Filler läppar  1,1 ml 3.500:-
Filler inom 5 månader 20% rabatt     
     
   

 

     

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning