Dermapen Cryobehandling - frys bort godartade födelsemärken

Dermapen Cryo är en avancerad och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olika godartade hudförändringar. Behandlingen är säker, snabb och smärtfri. Vi fryser endast bort din hudförändring och inte den omgivande huden. Det innebär även att hudförändringar i ansiktet och området runt ögonen kan behandlas säkert.

Kryoterapi är en mycket effektiv och säker metod som används för att frysa bort och avlägsna godartade hudförändringar. Flytande dikväveoxid (lustgas) andvänds för att förstöra vävnaden genom frysning av den intercellulära vätskan. Iskristaller bildas som förstör cellmembranet och därmed cellen. Beroende på hudförändringens storlek och djup, kan behandling vara från 1 till 30 sekunder pr behandlingsområde.

 - Pigmenteringar

 - Åldersfläckar

 - Vårtor

 - Körsbärsangiom

 - Fibrom

 - Skin tags

 - Seborroiska keratoser

 

Beroende på hudförändringens storlek och tjocklek behövs 1 till 2 behandlingar. En uppföljning rekommenderas efter 2 till 4 veckor, för att säkerställa att all patologisk vävnad har försvunnit och för att bedöma om en uppföljning av behandlingen är nödvändig. Det känns som ett lätt stick när frysningen pågår. Några minuter efter behandlingen kan en brännande, stickande känsla kvarstå. I vissa fall bildas även en vattenblåsa vilket oftast lägger sig efter några timmar.

Man kan se en rodnad och svullnad. Du ska inte arbeta med hemmavårds produkter som innehåller aha-syror på området på 4 dagar. Du får inte sola, bada eller träna på 24 timmar. Vid avvikelser eller funderingar, tveka inte på att höra av dig. Vi finns här dig!

Du skall inte ha någon infektion i kroppen när du kommer för din behandling. Huden i det området som skall behandlas skall vara hel och får inte vara uppretad. Har du några sjukdomar eller tar någon medicin, vänligen meddela det innan eller i samband med din bokning. Lika gäller vid om du är gravid eller ammar. 

 

Kontakta oss eller boka in en konsultation för att lägga upp ett program för din hud.

Prislista Kryobehandling

BehandlingMer infoPris
Kryobehandling Enstaka frys   400:- 
Kryobehandling 1 ampull   800:-
Kryobehandling 2 ampuller 1.600:-

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning