Plastikkirurgi, Estetisk plastikkirurgi & skönhetsoperationer i Karlstad.

Plastikkirurgi - Med estetisk plastikkirurgi, så kallade skönhetsoperationer, kan man förändra utseendet och/eller förhindra åldrande. Man gör en korrigering av någon som man tycker är kosmetiskt defekt. Här på kliniken utförs konsultationer för bröstförstoring, bröstförminskning, bukplastik, body lifts och bröstlyft samt utförande av ögonlocks operation och små operationer så som få bort störande leverfläckar eller förstorade hål i öronen. Kontakta oss för mer information. Träffa plastikkirurg Thomas Jonsson på Harmónia Medical Spa.

Thomas är utbildad plastikkirurg vid Akademiska sjukhuset i Uppsala och är mycket välrenommerad och erfaren. Han har stort kunnande inom estetiska operationer och har under flera år varit en mycket uppskattad plastikkirurg på Nygart, en av Danmarks största plastikkirurgiska kliniker för bröstimplantat i Köpenhamn och har genomfört över 1000 bröstkirurgiska ingrepp.

 

Han har även kompetens inom större plastikkirurgiska operationer, så som övre och nedre kroppslyft (bodylift) efter stor viktnedgång med hudöverskott. Inom detta fält har Thomas varit inbjuden som föreläsare och utbildare både nationellt och internationellt. Genom sitt kunnande i detta fält har han förstås även stor erfarenhet av vanliga bukplastiker, arm- och lårplastiker och av fettsugning.

 

Thomas erbjuder 3D-simulering vid bröstförstoring.

 

Välkommen på kostnadsfri konsultation!

Konsultationer och återbesök bokas och genomförs hos oss på Harmónia Medical Spa i Karlstad. Våra sköterskor hjälper till med suturtagning (stygntagning) och eventuella omläggningar. Återbesök till Thomas sker efter ca 3 månader. Alla operativa ingrepp utförs av ett mycket kompetent team av läkare och sjuksköterskor med högt säkerhetstänk för att hjälpa dig till ett tryggt omhändertagande. Anpassade lösningar utifrån dina förutsättningar och önskemål. Implantat av högsta kvalitet.

 

Moding plasikkirurgi har fullt ansvar för patienten.

 

Patienter från Värmland erbjuds 2000kr i reserabatt när operation utförs på annan ort.

Prislista Estetisk plastikkirurgi

BehandlingMer infoPris
Bröstförstoring fr  39.000:- 
Bröstlyft   35.000:-
Bröstförminskning   39.000:-
Fettsugning   pris beroende på område
Armplastik   35.000:-
Lårplastik   40.000:-
Gynekomasti operationer (män)  

25.000:-

Stor bukplastik inkl övernattning 49.000:- 
Bodylift Fr. inkl övernattning 110.000:-
Övre ögonlocksplastik Utförs i Karlstad. 16.900:-
Nedre ögonlocksplastik   18.900:-
Övre och nedre ögonlocksplastik   32.000:-
Små plastiker som leverfläckar, öronhåls korrigering mf  Utförs i Karlstad. fr 3.000:-

Boka din behandling online!

Välkommen att boka din tid med vår internetbokning